Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2010

Από τώρα το λέμε, το ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ θέλει προσοχή...

συχνά μπλέκουν σε επεισόδια οι οπαδοί της τσσκα και ...πολύ βίαια μάλιστα MΕ ΝΕΚΡΟΥΣ. Ειδικά με τη Ζενίτ....Χαμός γίνεται.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.
Δείτε  ΠΡΟΧΤΕΣΙΝΗ ΕΙΔΗΣΗ!!!
Περίπου 800 άτομα συνελήφθησαν στο κέντρο της Μόσχας, σε μια προσπάθεια να απομακρυνθεί ο κίνδυνος για περαιτέρω συγκρούσεις οπαδών μιας ποδοσφαιρικής ομάδας, δήλωσε εκπρόσωπος της Ρώσικης αστυνομίας. Οι συλλήψεις έγιναν όταν νεαροί βγήκαν στους δρόμους της Μόσχας, φωνάζοντας εθνικιστικά συνθήματα και στη συνέχεια συγκεντρώθηκαν κοντά σε ένα σιδηροδρομικό σταθμό της Μόσχας. Ο θάνατος του οπαδού της ομάδας Spartak Μόσχας, φέρεται να οφείλεται σε σύγκρουση με την ομάδα των Β. Caucasians (Καυκάσιων), έχει προκαλέσει ταραχές και οι επιθέσεις έγιναν με στόχο τις εθνικές μειονότητες. Δεκάδες άνθρωποι φέρεται να κρατούνται σε άλλες ρωσικές πόλεις. Η αστυνομία στην Αγία Πετρούπολη που συνέλαβε 60 άτομα και άλλα 100 συνελήφθησαν στη Σαμάρα, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Interfax.
Στη Μόσχα ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Vitkor Biryukov είπε στο Interfax ότι οι περισσότερες συλλήψεις έγιναν στον Kievsky, σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης. Εν τω μεταξύ ο Δήμαρχος της Μόσχας Sergey Sobyanin, έκανε έκκληση για ηρεμία. Η Αστυνομική δύναμη βρίσκεται επί ποδός. Άλλοι 300 νεαροί συγκεντρώθηκαν γύρω από ένα εμπορικό κέντρο κοντά στο σταθμό, όπου ανάγκασαν να τον κλείσουν και άλλοι προσπάθησαν να μπλοκάρουν ένα κοντινό δρόμο. Οι νεαροί φώναζαν συνθήματα όπως «εμπρός Ρωσία» ή «Η Ρωσία ανήκει στους Ρώσους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: