Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου 2010

ΡΕΜΟΣ, ΚΑΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΛΑΤΣΙΟΣ ΣΤΟ Ν.ΜΑΡΜΑΡΑ

Στη Χαλκιδική βρέθηκαν μετά τα Χανιά ο Γιάννης Λάτσιος και ο Αντώνης Κανάκης, όπου και συνάντησαν τον Αντώνη Ρέμο, αλλά και άλλους φίλους τους.
Η παρέα διέμεινε στο Porto Carras του Νέου Μαρμαρά μέχρι το βράδυ της περασμένη Πέμπτης, όταν και επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη. Για πρώτη φορά ο Αντώνης Ρέμος ήταν χωρίς την αγαπημένη του Υβόνη, η οποία επέστρεψε στην Αθήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

“Κάποιες ενθουσιώδεις θαυμάστριες που τον αναγνώρισαν στην παραλία έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν και να τον συγχαρούν από κοντά. Το καθημερινό πρόγραμμα της παρέας περιελάμβανε από νωρίς το μεσημέρι μπάνιο, ηλιοθεραπεία και παιχνίδια στην άμμο του beach bar Koxi. Τα βράδια διασκέδαζαν συνήθως στο μπαρ Μώλος του Μαρμαρά, ενώ στην παρέα τους υπήρχαν και εντυπωσιακές γυναίκες. Ο Αντώνης Κανάκης και ο Γιάννης Λάτσιος δεν ήταν όμως πολύ διαχυτικοί απέναντί τους αφού ακόμα και στην παραλία φρόντιζαν να κάθονται σε διαφορετική σειρά από ξαπλώστρες. Ο 40χρονος παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα όπως συνηθίζει έπαιζε για ώρες ρακέτες στην άμμο όμως αυτή τη φορά απέδειξε τις ικανότητές του και στο beach volley . Ωστόσο μπήκε στον πειρασμό να χαλάσει την υγιεινή του διατροφή πίνοντας σφηνάκια μέσα στη θάλασσα που του πρόσφερε ένας από τους άντρες της παρέας” δήλωσε πηγή.

ΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: